Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 030 -2520359. Bij pijnklachten of spoedgevallen graag voor 9 uur bellen zodat we de mogelijkheid hebben u nog dezelfde dag zorg te kunnen bieden. ’s Avonds en in het weekend kunt u bellen met 0900 8602. Wilt u een afspraak afzeggen of verzetten, dan verzoeken wij u ons dit uiterlijk twee werkdagen van tevoren te laten weten. Afspraken die te laat zijn afgezegd of gemist moeten we helaas in rekening brengen.

Spoedgeval en weekenddienst

Afhandeling spoedgevallen:

  • Bij pijnklachten of spoedgevallen graag voor 9 uur bellen zodat we de mogelijkheid hebben u nog dezelfde dag zorg te kunnen bieden (030 – 252 03 59).
  • ‘s avonds en in het weekend kunt u bellen met onze spoeddienst op nummer 0900 8602. U krijgt de telefoniste van de spoeddienst aan de lijn; ze zal een aantal vragen stellen om te kunnen beoordelen of er daadwerkelijk sprake is van een spoedgeval. Vervolgens wordt u doorverwezen naar de dienstdoende tandarts.

Afspraak via online agenda

Per heden kunt u voor uw periodieke controle een afspraak maken in onze online agenda. Wenst u hiervan gebruik maken? Geef dan uw e-mailadres door aan de balie of stuur een mail naar info@dentalcareutrecht.nl. U ontvangt dan van ons een e-mail met daarin een uitnodiging voor een afspraak. Klik op de link in de mail en kies vervolgens zelf de datum en tijd die u het beste uitkomt! Let op, de uitnodiging kan alleen verstuurd worden voor de periodieke controle. Voor het maken van afspraken bij de mondhygiëniste en behandelingen bij de tandarts kunt u bellen met 030 -2520359.