Over Dental Care Utrecht

“Omdat we zoveel specialisaties in huis hebben, hoeven we bijna nooit iemand door te sturen.”

We heten u graag welkom in onze moderne en innovatieve praktijk, waarbij het vele daglicht en de speelse inrichting u als patient op uw gemak stellen. Dental Care Utrecht is gevestigd op drie– dichtbij elkaar gelegen – locaties in Utrecht Oudwijk. Dental Care Utrecht is goed te bereiken met openbaar vervoer en u kunt doorgaans in de buurt van de praktijk prima uw auto kwijt. In onze allround praktijk kan iedereen terecht, met of zonder eigen tanden. We kunnen bijna elk gebitsprobleem behandelen, van kunstgebit tot kindergebit. En hoeven dus bijna nooit iemand door te sturen.

Prettige sfeer

Onze patiënten zeggen vaak dat er in onze praktijk zo’n open en vriendelijke sfeer heerst. Dat vinden we ook belangrijk. Want naar de tandarts gaan is geen feestje maar mag nooit een straf zijn.

Doorverwijzingen van andere tandartsen.

Onze specialisten behandelen naast patiënten uit onze eigen praktijk ook patiënten op verwijzing van collega’s. Wordt u door uw eigen tandarts doorverwezen naar een van onze specialisten? Klik dan hier om het verwijzingsformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Samengevat bieden wij u vele disciplines en uitstekende behandelingen op het gebied van de moderne mondzorg. Dental Care Utrecht: uw tanden in goede handen!