Welkom bij Dental Care Utrecht!

U kunt onze praktijk vinden in de wijk Oudwijk in Utrecht Oost. We zijn gevestigd in drie prachtige vooroorlogse panden, op verschillende locaties. Onze praktijk is modern en toegankelijk. De locaties zijn licht en er heerst een open en ontspannen sfeer. De inrichting is speels en de behandelkamers zijn ruim.

Persoonlijk en vertrouwd

We vinden het erg belangrijk dat onze patiënten zich zoveel mogelijk op hun gemak voelen bij ons in de praktijk. Daarom besteden we aandacht aan iedere patiënt, ongeacht de aard van het tandartsbezoek. Van jong tot oud, van controleafspraak tot specialistische behandeling.

We maken ook gebruik van patiëntvriendelijke technieken en kunnen vrijwel iedere behandeling pijnloos uitvoeren met behulp van een plaatselijke verdoving.

Dé praktijk voor jong en oud

Onze praktijk biedt een breed scala aan tandheelkundige zorg, voor jong en oud. Van implantologie tot orthodontie en van parodontologie tot facings. Veel patiënten worden door collega-tandartsen naar ons doorverwezen. We hebben bijvoorbeeld een endodontoloog, een implantoloog en een parodontoloog in huis en we werken nauw samen met twee orthodontisten, waardoor we onze patiënten ook orthodontie kunnen bieden. 

Innovatief: digitale workflow

Bij Dental Care Utrecht hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze zorg. We ontwikkelen ons graag verder binnen ons vak. We gebruiken moderne apparatuur en innovatieve technieken én we lopen voorop wat betreft digitalisering. We werken met een moderne, volledig digitale workflow. Zo maken we voor verschillende restauraties van het gebit bijvoorbeeld gebruik van een intra-orale scanner. De 3D-scans van de scanner zijn zo nauwkeurig, dat happen vaak niet meer nodig is. Ook is de administratie helemaal gedigitaliseerd, zodat elke specialist precies weet waarvoor u bij ons in de praktijk komt. En wij hebben door de digitalisering meer tijd voor onze patiënten.

Nieuwe patiënten

We hebben momenteel ruimte voor nieuwe patiënten. Heeft u interesse? Dan kunt u zich hier inschrijven.

Verwijzingen door andere tandartsen

Bent u naar één van onze specialisten doorverwezen door uw eigen tandarts? U kunt hier het verwijzingsformulier invullen, daarna nemen we contact met u op om een afspraak te plannen.