Werkwijze

Praktijkkaart

Download hier onze praktijkkaart (PDF) voor o.a. onze huisregels! Voor vragen over vergoedingen van behandelingen verwijzen we u naar de site van uw respectievelijke zorgverzekeraar. Deze sites geven in het algemeen duidelijke informatie over hoe uw tandartspakket is opgebouwd.

Privacyregeling en geheimhouding

Patiënteninformatie wordt niet aan derden door gestuurd of verteld zonder overleg met de tandarts en met mede weten van de patiënt. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts, die de informatie nodig heeft voor medisch onderzoek (verwijzing). Wanneer u uw dossier opvraagt of wanneer een dossier overgedragen moet worden bijvoorbeeld in verband met verhuizing, dan wordt er een machtigingsformulier voor het overdragen van een dossier ingevuld en ondertekend.

Betalingsvoorwaarden

Onze nota’s worden verzorgd door Infomedics. Het verzorgen van rekeningen is hun vak. Zij nemen ons dat werk uit handen, zodat wij meer tijd hebben voor onze zorgverlening en aandacht voor ú. Heeft u een vraag over een nota, dan kunt u een mail sturen naar onze administratie, administratie@dentalcareutrecht.nl.

Pinbetaling

Bent u niet (aanvullend) verzekerd voor tandartskosten dan dient u direct na behandeling te betalen aan de balie per pin.

Huisdieren

Huisdieren zijn in de praktijk niet toegestaan.